Let our best work carry your name!

Ponuda

Sve na jednom mjestu! Uz promo artikle nudimo vam i puni paket usluga i rješenja – od kreative i uzorkovanja, preko tiska, dorade i logistike sve do isporuke!

Print for life!

Svaki projekt započinjemo na način da prvo saznamo kako vam sve možemo pomoći, a onda nastupa naš tim koji je željan vašem brendu dati nešto posebno!

Kreativa

Ukoliko želite oplemeniti svoj T-shirt tiskom, odavdje sve kreće! Prema vašoj specifikaciji možemo osmisliti nešto originalno za sve stilove i sve budžete!

Brending

Sito tisak, transfer tisak ili štik? Pitajte i mi ćemo vam pomoći pri odabiru najbolje tehnike za aplikaciju vašeg dizajna kao i pri odluci oko odabira boja, pozicija i veličina tiska!

Kastomizacija

Želite nešto posebno i vaše? Za Vas to možemo proizvesti ili jednostavno ukloniti oznake proizvođača artikala sa stoka i aplicirati soft feel print unutar artikla. Za kompletan brending, nudimo vam i uslugu našivanja tkanih etiketa kao i označavanje artikala swing-tagovima i barkodovima te pojedinačno pakiranje.

Skladištenje i isporuka

Ne brinite, roba će uvijek stići na vrijeme bilo da je dostavljamo na vaše skladište ili vašu narudžbu slažemo i distribuiramo direktno vašim kupcima širom svijeta.

Transfer print

Screen print

Pružamo vam potpunu fleksibilnost i stizanje vrlo kratkih vremenskih rokova bez žrtvovanja vrhunske kvalitete. Posjedujemo iskustvo za izradu vrhunskih ispisa na većini vrsta tkanina. U mogućnosti smo vam ponuditi screen print u rasponu do 14 boja, 4 automatske preše za ispis zaslona, te veličinu ispisa 50 x 70 cm. Boje koje koristimo su visoke kvalitete, na bazi vode ili plastizola.

Konac umjesto tinte

Koristeći konac umjesto tinte, pružit ćemo Vašem dizajnu profesionalni dodir! Iako je bitno za odjevne komade kao što su kape, šav je također popularna opcija za ukrašavanje jakni, polo majica i košulja. Nemamo zahtjeve za minimalnu narudžbu, raspon boja je briljantan, te se može kombinirati s printom. 

Kvaliteta usluge

Poznati smo po iznimno visokoj kvaliteti usluge, a ključan sastojak naše kvalitete je naš profesionalan tim. Masaprint stalno ulaže vrijeme i novac u eksperimentiranje i razvoj novih tehnika ispisa te u poboljšanje učinkovitosti (ispitivanja novih tinti, novih mreža, novih materijala), s ciljem stalnog poboljšanja. Primamo se projekata bilo koje veličine, od 20 do 20.000 komada! 

Tisak na tekstil

MASAPRINT d.o.o. for trade and services   VAT: 47647071649  MBS: 80579040  |  Dobri dol 24, 10000 Zagreb, CRO
Sales and production: Bedem ljubavi 74 A, 10000 Zagreb, CRO  |  Tel: 01/2310-352   Fax: 01/6197-836  |  masaprint@masaprint.hr

made with lots of ❤ by: visoka razina | all rights reserved by: masaprint 2018