- Since 2006 -

Family spirit, world reach.

Masaprint je...

 Tim stručnih djelatnika obiteljskog duha i velikog entuzijazma, posvećen izvedbama po mjeri klijenata, postojanosti kvalitete, poštivanju rokova i logističkoj podršci kao i postrojenje s najmodernijom tehnologijom, te visokokvalitetnim i ekološkim bojama. I sve to u jednoj kompaniji koja može zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata. 

Naši standardi

Kako je kvaliteta naš temeljni standard, osigurali smo sustav kontrole kvalitete u svakoj fazi projekta, od razvoja i proizvodnje do logistike. Naš tehnološki razvoj i poslovne aktivnosti temelje se na konceptu zaštite okoliša u skladu s propisima EU.

Kako je sve počelo

Temelj našeg poslovanja su naši partneri, profesionalni odnosi i WIN WIN rješenja. Klijenta uvijek stavljamo na prvo mjesto u svakoj fazi projekta, od sugestija, dizajna, razvoja i proizvodnje do realizacije. A tu je i obiteljski duh našeg stručnog tima koji nas svojim entuzijazmom potiče na prihvaćanje novih izazova i daljnji napredak.

Naši partneri

Našim partnerima mi smo:
 
 • SALMING Official EHF sports outfitter – službeni dobavljač tekstilnih artikala za EHF EuroTM Croatia 2018

 • Fanatics, Inc. licensed sports merchandiser – službeni sitotiskar za licencirane proizvode NFL-a, NHL-a i MBL-a za europsko tržište

 • Safilo Group, jedan od vodećih svjetskih proizvođača okvira i sunčanih naočala – ugovorni tiskar za tisak specijalnih efekata na svilu za brendove: Carrera, Fendi, Jimmy Choo and Gucci 

 • Hrvatski olimpijski savez – službeni dobavljač tekstilnog promotivnog materijala

 • Masaprint je ponosni sponzor: 

 1. Tour of Croatia 2017. (link)
 2. Croatia Open 2017 – KICKBOXING – Zagreb (link)
 3. Zagrebačkog kickboxing saveza (link)
 4. Udruge Sv.Lovro, zajednica Cenacolo
 5. Hrvatskog akademskog rugby kluba Mladost
 6. Rally Show SANTA DOMENICA (link)
 7. Zagreb film festivala (link)
 8.                 Festivala urbanog plesa Kings of style (link), i još mnogih drugih...

NAŠE TEMELJNE VRIJEDNOSTI:

IZVRSNOST USLUGE

Posvećeni smo ostvarenju svih vaših očekivanja.

INTEGRITET

Naši klijenti su naši partneri. Pridržavamo se strogih etičkih načela te poštujemo integritet brenda klijenta kao našeg vlastitog.

KREATIVNOST

Naši djelatnici uvijek gledaju izvan okvira kako biste dobili proizvode i dizajne koji će zasigurno ostaviti dojam.

ZNANJE

Ne morate biti stručnjak! Nastojimo kontinuirano učiti, razvijati se i pratiti trendove i tehnologije kako bismo bili vaš promotivni Pro!

 

Još uvijek niste sigurni?

Radili smo s najboljima i za najbolje! Bacite oko na našu listu klijenata. Najveća nagrada nam je zadovoljstvo klijenata i uvijek smo u potrazi za novim izazovima!

Imate ideju?!

Imate ideju za proizvod i potreban vam je dizajn koji bi savršeno pristajao vašem proizvodu? Ili možda želite osvježiti svoj stari proizvod? Što god vam je na umu, došli ste na pravo mjesto! Kontaktirajte nas i otkrijte pravo značenje izraza “Sve u našoj kući”.

Hej! Javi nam se...

Za sve upite stojimo na raspolaganju! Slobodno nam se javite putem naših kontakt informacija ili iskoristite ovu formu za brzi upit. S veseljem ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Predajom gore zatraženih podataka na link ove službene web stranice, pristajete na pohranu vlastitih osobnih podataka koje sačinjavaju predmetni upit/zahtjev kod voditelja obrade MASAPRINT d.o.o., Zagreb.

Vaše osobne podatke koristit ćemo isključivo radi evaluacije Vaših upita/zahtjeva.

Ovlašteni ste u svakom trenutku povući svoju privolu odnosno zatražiti uklanjanje Vaših podataka iz evidencija voditelja obrade i to slanjem poruke na e-mail adresu gdpr@masaprint.hr.

Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja.

MASAPRINT d.o.o. za trgovinu i usluge   OIB: 47647071649  MBS: 80579040  |  Dobri dol 24, 10000 Zagreb, HR
Proizvodni pogon: Bedem ljubavi 74 A, 10000 Zagreb, HR  |  Tel: 01/2310-352   Fax: 01/6197-836  |  masaprint@masaprint.hr

made with lots of ❤ by: visoka razina | all rights reserved by: masaprint 2018