Kreativnost i poruka bez limita!

Prepoznatljivost

Promotivna odjeća je moderan način da postignete veliku prepoznatljivost vašeg brenda bez prostornog, medijskog i vremenskog ograničenja.

Veličine za svakoga

Odaberite artikl iz našeg širokog asortimana, poigrajte se s mnoštvom boja i nijansi i odaberite svoju veličinu u rasponu od XS do 5XL!

Poruka

Imate ideju ili poruku koju želite komunicirati? Kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći pretvoriti vašu ideju u originalan dizajn na tekstilnom mediju!

Casual

Možete li zamisliti oramar bez T-shirta, polo majice i dukse ili tekstilaša bez velike ponude istih? Provjerite našu i vidjeti ćete da vam sigurno još nešto nedostaje!

Sport

Majice super prozračnih tkanina koje ne apsorbiraju znoj, trenirke, vjetrovke, čarape i sve što treba rekreativcu, sportašu ili onome tko se tako osjeća pronađite u našem katalogu.

Corporate

Korporativna odjeća idealna je kombinacija mode i funkcionalnosti prilagođena širokom rasponu različitih zahtjeva kojom možete ojačati duh svojih zaposlenika kao i povećati snagu vašega brenda.

Veliki izbor tekstilnih artikala za sve prilike

Specijalizirana smo veleprodaja teksitlnih odjevnih artikala i promo materijala, kao i artikala po narudžbi. Želite li kvalitetne artikle, kreativan i kvalitetan tisak, pravovremenu isporuku na pravo mjesto i po pravoj cijeni? Obratite nam se s povjerenjem! Ili želite neki poseban tekstilni artikal po narudžbi? I njega možemo naći za vas kod naših provjerenih partnera uz garanciju kvalitete i dosljednost standarda koje nudimo. Odabirom nas kao Vaših partnera eliminirat ćete komunikacijske i logističke barijere, a vaša roba biti će isporučena na vrijeme, na pravo mjesto i izgledati sjajno…

Sviđa vam se što vidite?

Bacite oko na našu listu radova. Vrhunska kvaliteta konačnog rezultata, zadovoljni klijenti i nadmašena očekivanja, naši su prioriteti. Na kraju dana, uvijek smo u potrazi za novim izazovima. Kontaktirajte nas i saznajte što možemo učiniti za vas.

Vi zamislite, mi ostvarujemo

Imate ideju za poseban dizajn tekstila i potreban vam je idealan partner koji će vaše ideje pretvoriti u realnost? Što god vam je na umu, došli ste na pravo mjesto! Kontaktirajte nas i otkrijte pravo značenje izraza “Sve u našoj kući”.

MASAPRINT d.o.o. for trade and services   VAT: 47647071649  MBS: 80579040  |  Dobri dol 24, 10000 Zagreb, CRO
Sales and production: Bedem ljubavi 74 A, 10000 Zagreb, CRO  |  Tel: 01/2310-352   Fax: 01/6197-836  |  masaprint@masaprint.hr

made with lots of ❤ by: visoka razina | all rights reserved by: masaprint 2018