Family spirit, world reach.

Naši partneri

Garantirajući kvalitetu i visoke standarde koje smo si postavili u tekstilu, isto vam možemo ponuditi pri traženju željenog promotivnog artikla kod naših provjerenih partnera iz EU kao i širom svijeta. Vodit ćemo brigu da na vrijeme dobijete ono što ste željeli kao i da se omjer kvalitete i cijene uklopi u Vaš željeni budžet.  

Katalozi

Potražite inspiraciju u katalozima naših partnera gdje možete naći nešto za svaki ukus, za svaku priliku kao  i za svaki cjenovni razred!

Promotivni proizvodi

Mali, veliki, praktični, ekološki ili zanimljivi? U svakom slučaju omogućuju široku pojavnost i vidljivost vašeg brenda jer postaju dio svakodnevice vaše ciljne skupine.

Sustavi za prezentaciju

Idealno rješenje za sve vaše promotivne potrebe, bilo da se radi o eventu, opremanju poslovnih interijera, sajmovima, prezentacijama ili drugim marketinškim aktivnostima.

Poslovni pokloni

Interesantni dizajnerski pokloni ostavljaju dugotrajno pozitivan dojam i najbolji su izraz zahvalnost vašim partnerima na uspješnoj poslovnoj suradnji..

Promotion made simple

Bacite oko na našu listu radova. Vrhunska kvaliteta konačnog rezultata, zadovoljni klijenti i nadmašena očekivanja naši su prioriteti. Kontaktirajte nas i saznajte što možemo već danas učiniti za vas.

Pronašli ste se?

Imate ideju za poseban dizajn promo artikala i potreban vam je idealan partner koji će vaše ideje pretvoriti u realnost? Što god vam je na umu, došli ste na pravo mjesto!

MASAPRINT d.o.o. za trgovinu i usluge   OIB: 47647071649  MBS: 80579040  |  Dobri dol 24, 10000 Zagreb, HR
Proizvodni pogon: Bedem ljubavi 74 A, 10000 Zagreb, HR  |  Tel: 01/2310-352   Fax: 01/6197-836  |  masaprint@masaprint.hr

 

made with lots of ❤ by: visoka razina | all rights reserved by: masaprint 2018